lunes, 14 de octubre de 2019

Santuari de la Mare de Deu dels Angels

Bon dia senderistes! Ens adentrem en la següent ruta; El santuari dels Àngels situat al cim del mateix nom que s'havia anomenat Puig Alt i Pujols, a 485 m. d'altura, punt més alt del massís de les Gavarres, ofereix unes magnífiques vistes sobre les planes del Gironès i la Selva.

Aquesta ruta em crea molta nostàlgia ja que des de petita he fet en família, i per tant sempre estic disposada a fer-la  i a recordar la meva infància muntanyera.
Així dons   sortint de Sant Pere de Galligants, al cor del Barri Vell, travessem la bonica Vall de Sant Daniel per anar guanyant alçada fins a arribar a la carena de Serra Magina, que separa les aigües del Celré de les de la Riera de Palagret.
Fent camí pel mateix recorregut podrem aturar-nos a reposar al Coll de Trobada, amb bones vistes cap a la plana gironina.


Finalment, arribarem al Santuari de la Mare de Déu dels Àngels. Des d’allà, en un dia clar, podem gaudir de vistes privilegiades a les comarques gironines, visitar l’església, on al 1958 van contraure matrimoni el pintor Salvador Dalí i l’excèntrica Gala, o dinar i allotjar-nos a l’hostatgeria



Resultado de imagen de mare de deu dels angels girona        Resultado de imagen de mare de deu dels angels girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario